Μονοκόμματες Γκαραζόπορτες
Γκαραζόπορτα οροφής Γερμανικής κατασκευής, αποτελούμενη εξολοκλήρου από γαλβανισμένο έλασμα και βαμμένη ηλεκτροστατικά σε λευκό χρώμα RAL 9016. Με μηχανισμούς εξισορρόπησης του βάρους του φύλλου της πόρτας με τριπλά ελατήρια και πλήρες σύστημα οδηγών κίνησης. Αυτόματος μηχανισμός κλειδώματος με δύο ρυθμιζόμενους πείρους και κλειδαριά ασφαλείας. Ποικιλία σχεδίων και διαστάσεων.

Σπαστές CH40 Γκαραζόπορτες
Πολύσπαστη γκαραζόπορτα οροφής CH40 κατασκευασμένη από πανέλα διπλού τοιχώματος με μόνωση σε σχέδιο ραμποτέ ή ταμπλαδωτή και διαμορφωμένα κατάλληλα στα άκρα, για προστασία από τραυματισμούς των δακτύλων. Πλήρες σύστημα οδηγών κίνησης με ελατήρια στρέψης. Η γκαραζόπορτα CH40 συναρμολογείται σύμφωνα με τους κανόνες ασφαλείας της Ε.Ε. και διαθέτει στον standard εξοπλισμό συστήματα έναντι της πτώσης της γκαραζόπορτας σε περίπτωση κοπής ελατηρίου ή συρματοσχοίνου. Standard απόχρωση RAL 9016. Ποικιλία διαστάσεων και χρωμάτων.

Μηχανισμός Γκαραζόπορτας Οροφής
Κινητήρες οροφής τύπου Came VER, κατάλληλοι για σπαστές και μονοκόμματες γκαραζόπορτες. Με δυνατότητα απασφάλισης σε περίπτωση διακοπής του ρεύματος. Αυτόματος φωτισμός του χώρου στάθμευσης. Μαλακό άνοιγμα και μαλακό κλείσιμο της πόρτας. Δυνατότητα διακοπής της λειτουργίας του κινητήρα σε ενδιάμεση θέση της πόρτας. Δύναμη έλξης 500Ν εώς 1000Ν. Σύστημα ασφαλείας κατά της διάρρηξης. Σύστημα προστασίας έναντι ατυχήματος κατά το κλείσιμο της πόρτας. Δυνατότητα τηλεχειριστηρίου με κωδικοποιημένη συχνότητα ασφαλείας.

Μηχανισμός Συρόμενης Γκαραζόπορτας
Κινητήρες συρόμενης πόρτας Came BX και BK με πλήρη μόνωση από την εξωτερική διάβρωση. Δυνατότητα εντατικής χρήσης. Ακινητοποίηση της πόρτας στην κλειστή θέση. Εύκολη απελευθέρωση της πόρτας από ηλεκτροκίνητη σε χειροκίνητη σε περίπτωση διακοπής του ρεύματος. Θερμική προστασία [ΡΕΛΕ]. Σειρά κινητήρων για βάρος πόρτας από 400 Kg έως και 3500 kg

Μηχανισμός Ανοιγόμενης Γκαραζόπορτας
(μονόφυλλης και δίφυλλης)

Κινητήρες ανοιγόμενης πόρτας Came KRONO / FROG / FERNI πλήρως προστατευμένοι μέσα σε ειδική θήκη κατασκευασμένη από χυτό αλουμίνιο. Ακινητοποίηση της πόρτας στη κλειστή θέση. Εύκολη απελευθέρωση της πόρτας από ηλεκτροκίνητη σε χειροκίνητη σε περίπτωση διακοπής ρεύματος.

ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΠΟΡΤΕΣ
Μεταλλική πόρτα οίκου Ninz τύπου REVER από γαλβανισμένη λαμαρίνα με πάχος θυρόφυλλου, 40 χιλ., με μόνωση χαρτονιού, βαμμένη σε τελικό χρώμα RAL, με κλειδαριά απλού κλειδιού ή κύλινδρο με κλειδί ασφαλείας και χειρολαβή μαύρου χρώματος. Η κάσα της πόρτας μπορεί να τοποθετηθεί έτσι ώστε να ανοίγει αριστερά ή δεξιά και δίνει τη δυνατότητα εφαρμογής σε τούβλο – μπετόν - γυψοσανίδα.