Σπαστές Βιομηχανικές Γκαραζόπορτες Loading Systems
Βιομηχανική σπαστή πόρτα Ολλανδικού οίκου LOADING SYSTEMS τύπου 601 αποτελούμενη από οριζόντια ραμποτέ (ανά 125mm) φύλλα γαλβανισμένης λαμαρίνας πάχους 0.8 mm, βαμμένα με πολυεστερική βαφή σε ποικιλία χρωμάτων (RAL 9006 , 1021 , 3000 , 5010 , 6009 , 8014 , 7016 , 9002 , 9010) εξωτερικά και σε RAL 9002 εσωτερικά. Τα φύλλα είναι εσωτερικά πληρωμένα με οικολογική πολυουρεθάνη, δημιουργώντας πάνελ συνολικού πάχους 40mm. Τα φύλλα (ύψους 500 mm ή 600 mm) κινούνται εντός γαλβανισμένων οδηγών με την βοήθεια ειδικών ράουλων και ανασύρονται μέσω πλευρικών συρματόσχοινων βαρέως τύπου από ελατήρια στρέψης που βρίσκονται στο πάνω μέρος της πόρτας. Στο standard εξοπλισμό συμπεριλαμβάνονται συστήματα κατά της πτώσης της πόρτα σε περίπτωση κοπής συρματόσχοινου ή θραύσης ελατηρίου. Η λειτουργία της πόρτας γίνεται είτε χειροκίνητα (αλυσίδα ή σχοινί) είτε με κινητήρα πλαϊνού τύπου 380 Volt με δυνατότητα σύνδεσης πολλαπλών αυτοματισμών.

Ράμπες Φόρτωσης Loading Systems
Υδραυλική ράμπα φορτοεκφόρτωσης του Ολλανδικού οίκου LOADING SYSTEMS κατάλληλες για σύνδεση του χώρου φόρτωσης με το εσωτερικού του οχήματος με δυνατότητα ανύψωσης βάρους μέχρι και 6000 Kgr ,με επιφάνεια από βαρέους τύπου ατσαλολαμαρίνα ανάγλυφη και ειδικές ενισχυτικές εγκάρσιες δοκούς που μεταφέρουν και κατανέμουν τα φορτία στο πίσω μέρος της ράμπας . Η ράμπα είναι χρώματος κόκκινου (RAL 3002) για να είναι έντονα ορατή και περιλαμβάνει ειδική προστασία για τα πόδια κατά την χρήση της ράμπας . Η λειτουργία της γίνεται μέσω πίνακα ελέγχου που φέρει μπουτόν το οποίο δίνει εντολή σε έναν ηλεκτροκινητήρα , ο οποίος στέλνει λάδι σε ένα έμβολο χαμηλής πίεσης(μεγαλύτερη διάρκεια ζωής) το οποίο ανυψώνει την ράμπα αρχικά και το χείλος στην συνέχεια. Η ράμπα τοποθετείται μέσα σε ειδικό φρεάτιο (PIT) το οποίο ορίζεται από μεταλλικό πλαίσιο που εγκιβωτίζεται στο δάπεδο.

Φυσούνα Φόρτωσης Loading Systems
Φυσούνα Φόρτωσης του Ολλανδικού οίκου LOADING SYSTEMS τύπου 403, διαστάσεων (Πλάτος Χ Ύψος) 3400 mm X 3400 mm , βάρος 3200 gr / m2 με πρόβολο 600 mm, φέρει περιμετρικά φύλλα PVC πάχους 3,0 mm, τα οποία είναι αναρτημένα σε ειδικά πλαίσια σχήματος Π κατά τέτοιο τρόπο ώστε να σφραγίζουν το διάκενο μεταξύ θύρας φόρτωσης και οχήματος.

Πόρτα Ταχείας Διέλευσης Maviflex
Πόρτες Mavifold / Maviroll high speed οίκου Maviflex Γαλλίας κατασκευασμένη από PVC, ταχείας λειτουργίας (ταχύτητα ανοίγματος 1,0 m/sec), για εξωτερική ή εσωτερική χρήση, ανθεκτικές σε ανεμοπίεση (ταχύτητα ανέμου 100 χλμ./ώρα) χάρη σε οριζόντιες μεταλλικές ράβδους που κινούνται σε καθέτους οδηγούς. Στον εξοπλισμό περιλαμβάνονται ο πίνακας αυτοματισμού (μπoυτόν ελέγχου) και το αισθητήριο ασφαλείας (Ζεύγος φωτοκύτταρων). Οι πόρτες διαθέτουν ειδικούς οδηγούς Break Away για την αποφυγή καταστροφής της πόρτας σε περίπτωση σύγκρουσης με διερχόμενο όχημα. Ποικιλία μοντέλων για χρήση και σε χώρους τροφίμων. Οι πόρτες κατασκευάζονται σύμφωνα με και πληρούν όλες τις προδιαγραφές ασφαλείας της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Βιομηχανικά Ρολά / Γκαραζόπορτες Hormann
Βιομηχανικά Ρολά / Γκαραζόπορτες Γερμανικού οίκου Hormann, κατάλληλα για συνεχή χρήση, αποτελούμενα από οριζόντια προφίλ αλουμινίου ή γαλβανισμένης λαμαρίνας βαμμένα σε ποικιλία RAL. Μεγάλη ποικιλία προφίλ HR 116, HR 120, Decotherm, SPU40 , APU40 με ή χωρίς μόνωση πολυουρεθάνης, τα οποία κινούνται εντός μεταλλικών οδηγών βαρέος τύπου (γαλβανισμένοι), οι οποίοι φέρουν ειδικά λάστιχα και βουρτσάκια για την αθόρυβη λειτουργία του ρολού / γκαραζόπορτας. Στο standard εξοπλισμό συμπεριλαμβάνονται συστήματα κατά της πτώσης της πόρτα σε περίπτωση κοπής συρματόσχοινου ή θραύσης ελατηρίου. Τα ρολά / γκαραζόπορτες κινούνται με την βοήθεια ηλεκτροκινητήρα 380 Volt που προσαρμόζεται δεξιά ή αριστερά του ρολού / γκαραζόπορτας.

Πόρτες από Λωρίδες PVC Extruflex
Κουρτίνα PVC για τον διαχωρισμό χώρων αποθηκών από εξωτερικούς παράγοντες (σκόνη, έντομα, αέρα) κατασκευασμένη από διάφανες λωρίδες PVC πλάτους 200 , 300 , 400 mm και πάχους 2 , 3 , 4 mm και επικάλυψη ανάλογα με το μέγεθος του ανοίγματος. Πλήρες σύστημα κρέμασης ανοξείδωτο ή γαλβανισμένης λαμαρίνας με εύκολο ξεκρέμασμα των λωρίδων. Οι λωρίδες PVC είναι πιστοποιημένες για χρήση σε χώρους τροφίμων ακόμα και όταν τα τρόφιμα έρχονται σε άμεση επαφή με τις λωρίδες.

ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΠΟΡΤΕΣ
Μεταλλική πόρτα οίκου Ninz τύπου REVER από γαλβανισμένη λαμαρίνα με πάχος θυρόφυλλου, 40 χιλ., με μόνωση χαρτονιού, βαμμένη σε τελικό χρώμα RAL, με κλειδαριά απλού κλειδιού ή κύλινδρο με κλειδί ασφαλείας και χειρολαβή μαύρου χρώματος. Η κάσα της πόρτας μπορεί να τοποθετηθεί έτσι ώστε να ανοίγει αριστερά ή δεξιά και δίνει τη δυνατότητα εφαρμογής σε τούβλο – μπετόν - γυψοσανίδα.