Πόρτες Πυρασφαλείας NINZ
Μεταλλικές πόρτες πυρασφαλείας οίκου Ninz τύπου Proget / Univer από γαλβανισμένη λαμαρίνα με πάχος θυρόφυλλου από 50 χιλ. έως 60 χιλ. γεμισμένο με πυρίμαχο μονωτικό υλικό και βαμμένο σε τελικό χρώμα RAL με κλειδαριά πυρασφαλείας απλού κλειδιού και δυνατότητα να δεχθεί κύλινδρο ασφαλείας με χειρολαβή μαύρου χρώματος. Διαιρούμενο κάσωμα από γαλβανισμένο έλασμα βαμμένο στο τελικό χρώμα RAL που φέρει το διογκωμένο Palusol για καπνοστεγανοποίηση, δύο μεντεσέδες ο ένας εξ’ αυτών με ελατήριο για το αυτόματο κλείσιμο της πόρτας και δυνατότητα εφαρμογής σε τοιχώματα τούβλο – μπετόν – γυψοσανίδα.

Συρόμενες Πόρτες Πυρασφαλείας NINZ
Συρόμενες πόρτες πυρασφαλείας 120' λεπτών κατασκευασμένες από λαμαρίνα διπλής όψεως γεμισμένη με πυράντοχο υλικό πλήρης με σύστημα αντίβαρων. Η θύρα κρατιέται μόνιμα ανοιχτή και λειτουργεί με ευτηκτη ασφάλεια η οποία σε περίπτωση πυρκαγιάς απελευθερώνει την πόρτα, η οποία κλέινει ελεγχόμενα με την χρήση αντίβαρων , ειδικών αμορτισέρ και σύστημα φρένου.

Γυάλινες Πόρτες Πυρασφαλείας NINZ
Πόρτες πυρασφαλείας οίκου Ninz 60 λεπτών με ειδικά διαμορφωμένο μεταλλικό PROFIL γεμισμένο με μονωτικό πυρασφαλές υλικό. Πυρασφαλείς υαλοπίνακες πάχους 21 mm που πλαισιώνονται περιφερειακά από το ανωτέρω περιγραφόμενο μεταλλικό PROFIL πλήρως με κλειδαριά και σύστημα πρωπορείας για τις δίφυλλες πόρτες. Το χρώμα του μεταλλικού PROFIL είναι λευκό ή άλλη απόχρωση που αναγράφεται στους καταλόγους χρωμάτων του εργοστασίου της ΝΙΝΖ.

Ρολά Πυρασφαλείας A1 Shutters
Ρολά πυρασφαλείας οίκου A1 Shutters, πιστοποιημένης αντοχής 240’ λεπτών. Τα ρολά κατασκευάζονται σύμφωνα με σύστημα διασφάλισης ποιότητας BS EN ISO 9002 και το No 328/60017 BS 476 part 22. Τα ρολά λειτουργούν αυτόματα με κινητήρες 380 Volt , 50 Hz. Χειροκίνητος έλεγχος ρολού με αλυσίδα σε περίπτωση μη λειτουργίας του κινητήρα. Σε περίπτωση πυρκαγιάς το ρολό δύναται να δεχτεί α) σήμα από εύτηκτη ασφάλεια, ή β) σήμα 24 V DC από πίνακα πυρανίχνευσης, οπότε και κλείνει με ελεγχόμενη ταχύτητα.